Boek promotie in het Rijnstate in Arnhem

Gisterenmiddag was ik in het Rijnstate in Arnhem bij het Symposium Netwerk Oncologie Midden Gelderland waar ik mijn boek "Tumor met een vleugje Humor" mocht promoten. Supergaaf. Veel leuke gesprekken gehad. En ook een aantal boeken verkocht aan zorgverleners die het in hun praktijk gaan neerleggen. Wilt u ook een exemplaar aanschaffen? Dat kan in mijn webshop.

De boekpresentatie

En toen was het zover: de boekpresentatie tijdens het mini-symposium "de Kunst van het leven met Kanker". Wat een geweldige avond was het. Volle bak! Fijne sprekers, fijne muziek! Nu, de dag erna, zitten mijn man en ik nog steeds na te genieten van deze bijzondere bijeenkomst.

Aftellen

Het aftellen is begonnen. Nog een paar dagen voor de officiële boekpresentatie met mini symposium in de Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn. Best spannend en er is nog veel te regelen en te doen voor 6 juni. Maar iedereen die het boek nu in het echt heeft gezien is SUPERenthousiast. Dat is natuurlijk geweldig om te horen. Wil jij het boek ook bestellen? Dat kan hier.

Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2023 by EK. Proudly created with Wix.com