Kat nr. 2

June 20, 2016

 

Soms kan je je zo vergissen. Had een prachtige foto vorig jaar gemaakt van een kruisspin, door het keukenraam genomen (zie foto's). Wilde deze heel graag ook in olieverf vereeuwigen. Maar toen hij eenmaal op het doek stond vond ik hem saai en niet mooi. Maar ineens kreeg ik een idee. Met een zelfgemaakte kwast van een toiletrol en met een klein verfrollertje van de doe-het-zelfzaak ging ik aan de slag en het schilderij werd steeds fraaier en kleuriger. Nu is hij af en helemaal naar m'n zin. De kat die ik al eerder geschilderd heb, krijgt nu ook een tweede kans. Hem ga ik op dezelfde manier schilderen als de Spin. Het begin is al gemaakt. Benieuwd? Blijf me volgen op deze blog of op FB Leontiens Art.

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

July 5, 2020

June 10, 2020

February 18, 2020

February 4, 2020

December 30, 2019

October 7, 2019

October 3, 2019

July 17, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by EK. Proudly created with Wix.com