Kat nr. 2


Kat nr. 2

Soms kan je je zo vergissen. Had een prachtige foto vorig jaar gemaakt van een kruisspin, door het keukenraam genomen (zie foto's). Wilde deze heel graag ook in olieverf vereeuwigen. Maar toen hij eenmaal op het doek stond vond ik hem saai en niet mooi. Maar ineens kreeg ik een idee. Met een zelfgemaakte kwast van een toiletrol en met een klein verfrollertje van de doe-het-zelfzaak ging ik aan de slag en het schilderij werd steeds fraaier en kleuriger. Nu is hij af en helemaal naar m'n zin. De kat die ik al eerder geschilderd heb, krijgt nu ook een tweede kans. Hem ga ik op dezelfde manier schilderen als de Spin. Het begin is al gemaakt. Benieuwd? Blijf me volgen op deze blog of op FB Leontiens Art.

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten