Wereldkankerdag


Ondertussen is het 3 jaar geleden dat ik te horen kreeg dat ik borstkanker had. Het lijkt alweer heel lang geleden, maar het is eigenlijk nog maar net achter de rug. Niet dat ik nu alweer de oude Leontien ben, want dat word ik niet meer. Mijn lijf heeft toch een enorme opdonder gekregen. Ervaar elke dag nog pijn en hinder van de behandelingen die ik (gelukkig) kreeg. Heb in deze jaren heel veel warmte mogen ontvangen van alle vrienden, familie en kennissen. En ben ook heel blij met mijn boek dat, zoals ik nu weet, heel veel mensen kan helpen en ook al heeft geholpen. Mijn blik is op de toekomst gericht en het klinkt heel cliché, ik geniet van elke dag. (op de foto: "Tumor met een vleugje Humor" wordt zelfs in Frankrijk gelezen!

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten