Bratelle


Trots dat ik mijn steentje mag en kan bijdragen aan dit geweldige initiatief van Bratelle. Het volgende bericht schreven zij op LinkedIn:


Het boek: Tumor met een vleugje Humor. Nu verkrijgbaar in de cadeauwinkel van Stichting Bratelle. Door dit boek aan te schaffen via onze cadeauwinkel draag je ongemerkt bij aan de ontwikkeling van de eerste vrouwelijke beha voor vrouwen met borstoedeem na borstkanker. De schrijfster Leontien van den Berg draagt een deel van de opbrengst af aan onze Stichting.

Het prachtige boek van Leontien van den Berg "Tumor met een vleugje Humor" kost €15,95 + portokosten. In het boek vertelt zij aan de hand van 100 tekeningen haar verhaal!

Een zeer welkom boek, geschikt voor alle leeftijden. In een oogopslag geeft het weer hoe het behandeltraject er uit ziet: beeldend en eerlijk, soms confronterend en met een ongelofelijk gevoel voor humor.

Het blijft indrukwekkend dat na het uitspreken van de diagnose kanker levens voor altijd veranderen.

In het ideaalbeeld van internist-oncoloog Sieneke Hiddink en oncologie verpleegkundige Jeroen Martijn Plette is dit boek te vinden in ziekenhuizen en inloophuizen. Wij mogen er een aantal gratis weggeven (tegen vergoeding van de portokosten). Als ziekenhuis of inloophuis interesse? Laat het ons weten.

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten